img1
img2
img3
img4
img5
Izmēģini!

Lieliskais zemeņu - rabarberu ievārījums.

alt


Zemenes 1.600 kg
Rabarberi 500 g
Ievārījumu cukurs ar pektīnu 1 kg

alt

Ja vēlamies pievienojam kanēli.

alt

Un krustnagliņas. Vāram 10 - 15 min.

alt

Ziemā ar pankūkām garšos lieliski :)

Biezpiena sacepumu ar melleņu ķīseli!

alt


3 pac. biezpiens

5 olas

1/2 glāze cukura

1 pac vaniļas cukura

nedaudz mannā

200 gr. skābais krējums

3 - 4  āboli

1 citrons

Atdali olu dzeltenumus no baltuma. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno skābo krējumu, nedaudz saputo. Sablenderē biezpienu. Pievieno olu un krējuma masai . Pieber nedaudz mannā. Pierīvējam citrona miziņu vai  pievienojam nedaudz citrona sulu. Masai izcilājam saputotus olu baltumus. Liekam pannā kurā cepsies biezpiena sacepums. Pa virsu liekam gabaliņos sagrieztus ābolus (ābolus samizo, sagriež šķēlītēs, apber ar kanēli un cukuru). Liekam cepties 180 grādos 40 min.

Pa to laiku vāram ķīseli.

Lai labi garšo!!!